Ungt Rum

Ungt Rum er et nyt tiltag hos Fotografisk Center, som skal styrke fællesskabet mellem unge fotokunstinteresserede. Ordet rum skal både forstås som de fysiske rammer, vi kan tilbyde et yngre publikum igennem events, talks, markeder med mere - samt et rum for socialt fællesskab omkring kamerabaseret kunst.

Holdet bag Ungt Rum er enten selv fotografer eller passionerede omkring fotografiet, og vi ved, fra os selv og andre, at unge, der interesserer sig for fotografi, ofte kan mangle et samlingspunkt og et sted for eksponering. Det vil vi gerne hjælpe med!

Vi ønsker nemlig at gøre Fotografisk Center mere inkluderende, og det vil vi gøre gennem tiltag, der imødekommer amatøren, de nysgerrige, de nye, unge talenter og alle andre, der kunne være interesserede. Ungt Rum bliver derfor en ekstra formidler for Fotografisk Centrer, som vil åbne kunsthallens døre op for et fællesskab af unge, som kan mødes, diskutere og inspirere hinanden.

Følg med på Fotografisk Centers Facebookside, Instagram og Fotografisk Centers blog for at blive opdateret på vores forskellige arrangementer og tiltag.

Vi modtager altid gerne idéer, som enten kan fremme det unge fællesskab omkring fotografiet, eller som kan skabe eksponering af nye talenter. Vi er også meget interesserede i at samarbejde med andre unge kulturelle tiltag.

Skriv til: ungtrum@fotografiskcenter.dk