Ledige stillinger

FOTOGRAFISK CENTER SØGER UNIVERSITETSPRAKTIKANTER

Skal du i praktik i forbindelse med dit studie?

Fotografisk Center søger to studerende fra kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur, dansk, kommunikation eller lignende med særlig interesse for fotografi og kamerabaseret kunst til at assistere med produktion af kunsthallens udstillinger og formidlingsaktiviteter.

Som udstillingspraktikant i Fotografisk Center vil du bl.a. komme til at indgå i alle dele af processen omkring det at producere en udstilling – herunder at assistere med kuratering, fundraising, udstillingsopbygning og udstillingstekster.

Som formidlingspraktikant vil du bl.a. komme til at arbejde med kunsthallens kommunikation og formidling af udstillinger og events – herunder produktion af indhold til sociale medier, pressemeddelelser og nyhedsbreve.

Vi kan således tilbyde et alsidigt og lærerigt praktisk forløb, der giver en god indsigt i og erfaring med kuratering, drift, kommunikation og formidling i en kunsthal med store ambitioner. Udover interesse for og viden om fotografi, video og samtidskunst generelt, forventer vi, at du er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt og struktureret.

Vi forventer, at du i dit praktikforløb kan afsætte ca. tre til fire dage om ugen, dvs. 20-30 timer om ugen i forårssemesteret, men vi tager selvfølgelig hensyn til dine forpligtelser i forhold til studiet. Det forventes at du kan starte din universitets-praktik i januar/februar 2023. Vi tilbyder ikke løn i forbindelse med praktikken.

KORT OM FOTOGRAFISK CENTER OG ANSØGNINGEN

Fotografisk Center har eksisteret siden 1996. Vi viser fem årlige udstillinger af kamerabaseret kunst med fokus på fotografi og video. Herudover arrangerer vi foredrag, seminarer, filmvisninger og artist talks. Vi har også et scannerværksted og en specialboghandel.

Send en kort motiveret ansøgning (max 1 side) samt CV (max 1 side) med beskrivelse af din motivation og dine kvalifikationer senest den 20. november.
Ansøgningen mærkes universitetspraktikant og mailes til Fotografisk Center på info@fotografiskcenter.dk

For yderligere information om stillingerne kontakt Fotografisk Center på 3393 0996 eller info@fotografiskcenter.dk